Γύρος Λάρισας 2019 afisa600Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών, διασυλλογικούς αγώνες δρόμου ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 2 και 3 Μαρτίου 2019

 

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ: Μίνι, παγκορασίδες, παίδες, νεάνιδες, έφηβοι, masters και open

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Περιοχή ΤΕΜΚΑ - πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Παράδρομος Εθνικής Οδού

  • Μίνι Μικρά - Μεγάλα: 2 χλμ.
  • Παγκορασίδες - Παίδες - Νεάνιδες: 11,5 χλμ.
  • Έφηβοι - Masters: 23 χλμ.
  • Open: 11,5 χλμ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Μίνι: 13:30: ανά 1 λεπτό, και ακολουθούν οι κατηγορίες: Παγκορασίδες, Παίδες, Νεάνιδες, Έφηβοι, Masters και open. Βάσει των δηλώσεων συμμετοχής, η ακριβής ώρα εκκίνησης θα ανακοινωθεί έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.

 

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ: Μίνι, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι, γυναίκες, masters και open

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Συκούριο, κτήριο προσκόπων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

  • Μίνι Μικρά - Μεγάλα: Δρόμος Λάρισας - Συκουρίου - Συκούριο (9,8 χλμ.)
  • Υπόλοιπες κατηγορίες: Συκούριο - Όσσα - Χειμάδι - Ελευθέριο - ΤΕΜΚΑ - Παράδρομος Ε.Ο. - Δρόμος Λάρισας - Συκουρίου - Συκούριο (στροφή 32,5 χλμ.)
  • Παμπαίδες: 1 στροφή
  • Παίδες - Γυναίκες - Open: 2 στροφές
  • Έφηβοι - Masters: 3 στροφές

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 και επόμενες εκκινήσεις μετά τον τερματισμό της πρώτης κατηγορίας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. - UCI με δελτίο για το 2019 και είναι κάτοχοι της Κάρτας Υγείας αθλητή, η οποία κάρτα μαζί με τα δελτία θα προσκομιστεί στη γραμματεία, ενώ ως open όσοι επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο fax του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 αυστηρά. Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία open. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10 € για τις κατηγορίες εφήβων, masters και open, μια ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία για τον κάθε αγώνα.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ (ισχύουν και για τις 2 ημέρες):

Κατηγορίες: Εφήβων και Masters (γενική κατάταξη)

1ος Νικητής

2ος Νικητής

3ος Νικητής

50 €

30 €

20 €

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία δρόμου: ατομικής χρονομέτρησης & αντοχής.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων, μετά το πέρας του αγώνα της κάθε ημέρας. Στον 1ο νικητή κάθε αγώνα απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.