Δρόμου Σπηλιά 2018 afisa 600Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. Δήμου Τεμπών, διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου ανάβασης στις κατηγορίες Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα - Παγκορασίδων - Κορασίδων - Παίδων - Εφήβων - Ανδρών - Μάστερς και Open. Ο παραπάνω αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2018.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 6 Μαΐου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Συκουρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

  • Μίνι Μικρά - Μεγάλα: 2 χλμ.
  • Πανκορασίδες - Κορασίδες - Παίδες - Έφηβοι - Άνδρες - Μάστερς - Open: 11 χλμ. (Συκούριο - Σπηλιά)

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

  • 11:00: Μίνι
  • 11:30: Πανκορασίδες - Κορασίδες - Παίδες
  • 11:45: Έφηβοι - Άνδρες
  • 11:50: Μάστερς
  • 11:55: Open

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. - UCI με δελτίο για το 2018, ενώ ως open όσοι επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Το ίδιο ισχύει και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία open.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email μέχρι την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 αυστηρά. Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία Open. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των συμμετοχών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 15 € για τις κατηγορίες open και μάστερς, μία ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ποδηλασία Δρόμου ανάβασης.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες, στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλιο και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.