Γύρος Λάρισας 2018 afisa 600Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών, διασυλλογικούς αγώνες δρόμου ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής, στις κατηγορίες Μάστερς, Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα και Open.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 10 και 11 Μαρτίου 2018

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Περιοχή ΤΕΜΚΑ - πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Παράδρομος Εθνικής Οδού

  • Μίνι Μικρά - Μεγάλα: 2 χλμ.
  • Παγκορασίδες - Κορασίδες - Παίδες: 11,5 χλμ.
  • Έφηβοι - Άνδρες: 23 χλμ.
  • Μάστερς - Όπεν: 11,5 χλμ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 13:30 Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα: ανά 1 λεπτό, και ακολουθούν οι κατηγορίες: Παγκορασίδες, Κορασίδες, Παίδες, Έφηβοι, Άνδρες, Mάστερ και όπεν. Βάσει των δηλώσεων συμμετοχής, η ακριβής ώρα εκκίνησης θα ανακοινωθεί έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Συκούριο, κτήριο προσκόπων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

  • Μίνι Μικρά - Μεγάλα: Δρόμος Λάρισας - Συκουρίου - Συκούριο (9,8 χλμ.)
  • Υπόλοιπες κατηγορίες: Συκούριο - Όσσα - Χειμάδι - Ελευθέριο - ΤΕΜΚΑ - Παράδρομος Ε.Ο. - Δρόμος Λάρισας - Συκουρίου - Συκούριο (στροφή 32,5 χλμ.)
  • Κορασίδες: 1 στροφή
  • Παίδες - Γυναίκες: 2 στροφές
  • Έφηβοι - Άνδρες: 4 στροφές
  • Μάστερς - Όπεν: 3 στροφές

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 και επόμενες εκκινήσεις μετά τον τερματισμό της πρώτης κατηγορίας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. - UCI με δελτίο για το 2018, ενώ ως open όσοι επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Το ίδιο ισχύει και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία open. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και ξεχωριστά θα γίνουν οι βραβεύσεις για τον κάθε αγώνα, μετά το πέρας του, στο χώρο τερματισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο fax του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 αυστηρά. Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία open. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών σε όποια κατηγορία για όποιον αγώνα (ειδικότερα στις κατηγορίες των παγκορασίδων, κορασίδων και γυναικών) τότε ο αγώνας για αυτή την κατηγορία δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω κανονισμών Ε.Ο.Π.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10 € για τις κατηγορίες open και master μια ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία για τον κάθε αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασία δρόμου: ατομικής χρονομέτρησης & αντοχής.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή κάθε αγώνα απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.