Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άκρης Ελασσόνας διοργανώνει για 3η χρονιά τον διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας για τις κατηγορίες Ανδρών - Παίδων - Κορασίδων - Πανκορασίδων - Μίνι μικρά - Μίνι μεγάλα - Μάστερ Α’ - Β’ - Γ’ - Δ’ και Open. Ο παραπάνω αγώνας είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2017.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20 Αυγούστου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Χωριό Άκρη Ελασσόνας

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

  • 11:00 Μίνι (χρόνος 20’)
  • 11:30 Παγκορασίδες – Κορασίδες (χρόνος 40’)
  • 12:15 Παίδες (χρόνος 50’)
  • 13:10 Άνδρες (χρόνος 1:20’)
  • 13:15 Μάστερ - Open (Χρόνος 1:00’)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που έχουν δελτία θεωρημένα για το 2017 και ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Κατηγορία open είναι άνευ δελτίων. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email: μέχρι την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας για κάθε κατηγορία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κατηγορία Μάστερ-Open για να συμμετέχει στον αγώνα έχει παράβολο 10 ευρώ που θα πληρωθεί στον χώρο της γραμματείας.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και  στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.