Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας με την συνεργασία τον Δ.Ο.Π.Α.Π.ΕΤ. του Δήμου Τεμπών διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στις κατηγορίες Μάστερς, Ανδρών, Παίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Μικρά - Μεγάλα και Open.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Συκούριο Λάρισας (περιοχή Μύλοι - Ριβιέρα)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτι με εκκίνηση και τερματισμό τη θέση Μύλοι - Ριβιέρα Συκουρίου.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

  • 11:00 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα (χρόνος 20’)
  • 11:30 Κορασίδες - Παγκορασίδες (χρόνος 30’) 
  • 12:15 Παίδες (χρόνος 50’) 
  • 12:20 Άνδρες (χρόνος 75’)
  • 12:25 Μάστερς (χρόνος 60’)
  • 12:35 Όπεν (χρόνος 45’)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. – UCI με δελτίο για το 2017, ενώ ως Open όσοι επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του. Ο διοργανωτής Σύλλογος καθώς και ο συνδιοργανωτής δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Το ίδιο ισχύει και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Open.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email μέχρι την 17η Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:00 αυστηρά. Το ίδιο ισχύει και για την κατηγορία Open. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των συμμετοχών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10€ για τις κατηγορίες Open και Master 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.