Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας για τις κατηγορίες Παμπαίδων - Κορασίδων – Πανκορασίδων – Μίνι. Ο παραπάνω αγώνας είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2016.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19 Μαρτίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 15:00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Τύρναβος, πλησίον κέντρου υγείας

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια εντός του άλσους του Προφήτη Ηλία

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

  • 15:00 Μίνι (χρόνος 0:20’)
  • 15:30 Παμπαίδες – Πανκορασίδες - Κορασίδες (χρόνος 0:35’)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. – UCIμε δελτίο για το 2016. Ο διοργανωτής Σύλλογος καθώς και ο συνδιοργανωτής δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email μέχρι την 18η Μαρτίου 2016 και ώρα 16:00 αυστηρά. Καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη των συμμετοχών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.