Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας με την συνεργασία τον Δ.Ο.Π.Α.Π.ΕΤ. του Δήμου Τεμπών διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στις κατηγορίες Παμπαίδων - Κορασίδων – Παγκορασίδων - Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 8 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Συκούριο Λάρισας (περιοχή “Μύλοι”)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτι με εκκίνηση και τερματισμό τη θέση ‘Μύλοι’ Συκουρίου.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:
11:30: Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα (χρόνος 20’)
12:00: Παμπαίδες - Παγκορασίδες - Κορασίδες (χρόνος 30’) 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών, όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2015 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.