Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου χρονόμετρο ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2014 για τις κατηγορίες Master - Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων - Κορασίδων - Πανκορασίδων – Παμπαίδων - Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:30

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Παραδρομος Εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης (περιοχή ΤΕΜΚΑ) πλησίον Ομορφοχωρίου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Μίνι Μικρά - Μεγάλα: 2χλμ.
Παμπαίδες – Κορασίδες - Πανκορασίδες: 3χλμ.
Γυναίκες – Νεανίδες - Παίδες: 11χλμ.
Master - Άνδρες – Έφηβοι: 22χλμ.


ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 13:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
                           14:00 Παμπαίδες – Πανκορασίδες - Κορασίδες
                           14:20 Παίδες – Γυναίκες - Νεανίδες
                           14:45 Άνδρες – Έφηβοι - Master

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π ή έχουν διεθνή δελτία UCI. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού, ατυχήματος ή τραυματισμού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την 16η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email .

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.