Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου την « Ανάβαση Σπηλιάς – Καταφύγιο Κισσάβου»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21 Ιουνίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00 πμ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 16:00 ΜΙΝΙ 2χλμ
                      16:15 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 5χλμ.
                      16:45 ΠΑΙΔΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΟΠΕΝ - ΜΑΣΤΕΡΣ 11χλμ.
                      16:45 ΑΝΤΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ 21χλμ.

Διευκρίνηση: Για τις κατηγορίες ΟΠΕΝ και ΜΑΣΤΕΡΣ θα υπάρχει η δυνατότητα τερματισμού στο Καταφύγιο ή στη πλατεία του χωριού με την προϋπόθεση να το δηλώσουν στη γραμματεία πριν την εκκίνηση του αγώνα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση όλων των κατηγοριών από την πλατεία Συκουρίου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και ανεξάρτητοι. Ο σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση φθοράς, απώλειας υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email μέχρι την 20η Ιουνίου 2014 και ώρα 16:00.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10€ για την κατηγορία OPEN 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.