Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου σιρκουΐ με αποκλεισμό ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2014 για τις κατηγορίες Master - Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων - Κορασίδων - Πανκορασίδων – Παμπαίδων - Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα (οι κατηγορίες Μίνι μικρά, Μίνι Μεγάλα δεν θα είναι με αποκλεισμό).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 5 Απριλίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 1:00μμ.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Νέα Περιφερειακή οδός Λάρισας – Κοζάνης (προέκταση Ηρώων Πολυτεχνείου).
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1960μ:   Μίνι Μικρά - Μεγάλα: Κυκλική διαδρομή 1960μ. 4 στροφές.
                                Παμπαίδες – Κορασίδες - Πανκορασίδες: Κυκλική διαδρομή.
                                Γυναίκες – Νεανίδες - Παίδες: Κυκλική διαδρομή.
                                Master - Άνδρες – Έφηβοι: Κυκλική διαδρομή.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:     13:30 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
                                14:15 Παμπαίδες – Πανκορασίδες - Κορασίδες
                                14:45 Παίδες – Γυναίκες - Νεανίδες
                                15:45 Άνδρες – Έφηβοι - Master


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής σύλλογος και ο συνδιοργανωτής δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών, όσοι Σύλλογοι θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email μέχρι την 4η Απριλίου 2014 και ώρα 17:00.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.