Ακόμα μία επιτυχημένη ποδηλατική διοργάνωση-αγώνας κατάβασης Downhill πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουνίου 2014 στο Στόμιο στον καταπράσινο Κίσσαβο.
Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και το κατάστημα Dr.Bike πέραν του αθλητικού γεγονότος, αφού παρευρέθηκαν και αγωνίστηκαν 140 αθλητές από όλη την Ελλάδα, έδωσαν με την παρουσία τους μία τουριστική προβολή και οικονομική ανάσα στην τοπική κοινωνία.
Ο Σύλλογός μας προσπαθεί πέραν των αγώνων να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα οφέλη που θα έχουν οι τοπικές κοινωνίες με την παρουσία αθλητών και συνοδών από ολη την Ελλάδα.
Στον συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φορείς που συμμετείχαν για την επιτυχή διοργάνωση, τον Δήμο Αγιάς, το κατάστημα Dr.Bike, το Αστυνομικό τμημα Ραψάνης, το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Λάρισας και Κατερίνης, τα MikelCoffeeCompany, την εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ ΟΕ και όλους τους εθελοντές.
Πρέπει να τονίσουμε την παρουσία της REDBULL που έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση του διημέρου αλλά και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με το πέρας του αγώνα στη παραλία του Στομίου.
Από αγωνιστικής πλευράς μεγάλη ήταν η επιτυχία του αθλητή μας Δημήτρη Οικονόμου που πήρε την πρώτη θέση.
Στις απονομές παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου-αθλητές,συνοδοί και φίλαθλοι και τις έκαναν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αγιάς κο Γκουτζουλίκας Γεώργιος καθώς και η πρώην Βουλευτής και Περιφερειάρχης κα Αλεξανδρίδου Βάσω.  

8 6 20148 6 2014 1