Με συμμετοχή 92 αθλητών-αθλητριών πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός αγώνας δρόμου που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 8 χρόνια «Ανάβαση Σπηλιάς – Καταφυγίου», όλων των κατηγοριών, που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με τη ΔΟΠΑΠΕΤ του Δήμου Τεμπών το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015. Ο παραπάνω αγώνας ήταν εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2015. Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί που παρευρέθησαν έμειναν ευχαριστημένοι από την ασφαλή φύλαξη της διαδρομής. Πήραν μέρος αθλητές από τα σωματεία Π.Ο. Πατρών, ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας, Θράκας Ιππέας, Π.Α.Ο.Κ, Π.Ο. Καρδίτσας, Ασκληπιός Τρικάλων, Πηνειός Λάρισας, Π.Ο. Λάρισας, Θησέας, Φοίνικας Αθηνών, Παναθηναϊκός, Αθανάσιος Διάκος και ο διοργανωτής Σύλλογος Π.Γ.Σ. Λάρισας.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας για ακόμη μία φορά ήταν πρωταγωνιστές, αφού σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίστηκαν βρέθηκαν στην πρώτη εξάδα.

Η εκκίνηση του αγώνα ήταν στην πλατεία του Συκουρίου και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία της Σπηλιά. Οι απονομές έγιναν στην πλατεία της Σπηλιάς από τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού-πολιτισμού του Δήμου Τεμπών κο Νταφούλη Κωνσταντίνο.

Επίσης, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο συλλογός μας συμμετείχε σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη και ο αθλητής του συλλόγου μας Τσοπούρογλου Βασίλειος, πήρε την 1η θέση στην κατηγορία αντρών.

Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του για τις επιτυχίες τους και επίσης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Τεμπών και ιδιαίτερα το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας.

Τέλος ευχαριστεί τους 2 χορηγούς του Συλλόγου, την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια Ο.Ε. και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν στο Σύλλογο και όχι μόνο.

Αποτελέσματα των τριών πρώτων σε κάθε κατηγορία:

Κατηγορία Μίνι Μικρά (αγόρια-κορίτσια)
Μάνθος Νικόλαος 1η θέση
Μιχάκη Ιωάννα 5η θέση

Κατηγορία Μίνι Μεγάλα (αγόρια-κορίτσια)
Μπρότσης Νικόλαος 3η θέση
Γώγου Ευδοξία 4η θέση
Θώμου Μαρία 5η θέση
Δοξαρά Μαρία-Ελένη 6η θέση

Κατηγορία Παμπαίδων
Καρατσιβής Παναγιώτης 1η θέση
Κόκκαλης Δημοσθένης 2η θέση
Γούτας Αντώνιος-Ιωάννης 6η θέση
Δοξαράς Ευάγγελος 7η θέση
Μπρότσης Ανάργυρος 8η θέση

Κατηγορία Πανκορασίδων
Μιχάκη Αρετή 2η θέση
Δοξαρά Αθανασία 3η θέση

Κατηγορία Παίδων-Γυναικών
Σεκλειζιώτης Ευάγγελος 5η θέση
Λέλας Αντώνιος 7η θέση
Λάμπρου Γεωργία 9η θέση

Κατηγορία Ανδρών
Μπαξεβάνος Αλέξανδρος 1η θέση
Πέτρου Ευάγγελος 3η θέση
Μπουντής Ιωάννης 11η θέση
Κούρτης Λάμπρος 12η θέση

Κατηγορία Μάστερ 
Πολύμερος Στάυρος 2η θέση
Μιχάκης Γεώργιος 7η θέση