Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Βαθμολογία σωματείων 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ2ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ...

Περισσότερα...

Δελτία αθλητών

Παρακάτω θα βρείτε τα επίσημα έντυπα της ...

Περισσότερα...
 

stolineacΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
2ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Είναι πλέον γεγονός, το είχαμε πιστέψει, διοίκηση, προπονητής, αθλητές, χορηγοί και η δουλειά όλων ανταμοίφθηκε. Αθλητές και προπονητής δουλέψατε σκληρά και πανάξια όλη τη χρονιά και φτάσαμε στην κορυφή. Σ' αυτή τη ζωή, τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. 
Σήμερα και επίσημα η Ε.Ο.Π. ανακοίνωσε τη βαθμολογία των 99 ποδηλατικών σωματείων στην Ελλάδα. Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας τερμάτισε στην 2η θέση.

Από την αρχή της σεζόν, η διοίκηση και προπονητής Apostolis Tsopouroglou είχαν ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ο στόχος επετεύχθη.
Πρέπει να εκφράσουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες για την οικονομική βοήθεια, και όχι μόνο, που προσέφεραν στο σύλλογο ο χρυσός χορηγός μας, το Τσάκαλος - Τσιούτσιας Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Αυτοκινήτου, οι μέγας χορηγός, το κατάστημα ποδηλάτων Dr.Bike του Dimitris Galiouris, ο χορηγός μας De-Tox cafe του Nikos Galanis, καθώς και οι υποστηρικτές μας, το φαρμακείο PharmNet.gr και η εταιρία EASYLOGIC - ΦΑΚΑΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διοργάνωση των αγώνων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Τ. του Δήμου Τεμπών, το Δήμο Αγιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άκρης Ελασσόνος, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας – Τμήμα Τροχαίας, Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας και τα αστυνομικά τμήματα Αγιάς, Ελασσόνος και Τεμπών καθώς και όλα τα μέλη και φίλους που βοήθησαν οικονομικά, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, το σύλλογο.
Στόχος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι, όλοι μαζί σαν μια γροθιά να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε την ίδια ανοδική πορεία, αν όχι καλύτερη.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη αγωνιστικές επιτυχίες για όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στο Youtube