Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Βαθμολογία σωματείων 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ2ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ...

Περισσότερα...

Δελτία αθλητών

Παρακάτω θα βρείτε τα επίσημα έντυπα της ...

Περισσότερα...
 

stolineacΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
3ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Μεγάλη επιτυχία για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας. Μετά την επίσημη ανακοίνωση Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την τελική βαθμολογία των σωματείων του 2017, ο σύλλογός μας τερμάτισε 3ος μεταξύ 103 σωματείων. Αυτό το γεγονός και μόνο μας κάνει όλους υπερήφανους γιατί ο σύλλογος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της νομού μας με τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας εντός κι εκτός Ελλάδος.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, με τη βοήθεια του προπονητή μας Apostolis Tsopouroglou, κατάφεραν να είναι Πανελληνιονίκες σε 18 Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Επίσης, ο αθλητής μας Καρατσιβής Παναγιώτης ανακηρύχτηκε Βαλκανιονίκης στην ατομική χρονομέτρηση στη Ρουμανία και κατέχει από τις 23 Σεπτεμβρίου το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα του ατομικού πουρσουΐτ στην πίστα, με χρόνο 2:23,269, που θεωρούμε ότι θα περάσει πολύς καιρός για να καταρριφθεί.Από την αρχή της σεζόν, η διοίκηση είχε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ο στόχος επετεύχθη από τους 58 αθλητές και τις αθλήτριές μας που αγωνίστηκαν φέτος με τα χρώματα του συλλόγου μας, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας, Τσοπούρογλου Απόστολο και Ταμανάκια Μιχάλη, και τους αξίζουν τα εύσημα.
Φέτος ο σύλλογός μας, συμμετείχε σε περισσότερους από 80 αγώνες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διοργάνωσε 5 αγώνες στο νομό Λάρισας, καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Downhill. Σχεδόν σε όσους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές μας, τερμάτιζαν μέσα στις 6 πρώτες θέσεις. Επίσης είχαμε αθλητές που εκπροσώπησαν την Εθνική Ομάδα, αφού κλήθηκαν και συμμετείχαν οι Καρατσιβής Παναγιώτης και τον Σεκλειζιώτης Ευάγγελος. Αυτές οι επιτυχίες πρέπει να εκτιμηθούν περισσότερο από τους φορείς του νομού μας, για μεγαλύτερη στήριξη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογός μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα αγωνιστική χρονιά. 
Πρέπει να εκφράσουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες για την οικονομική βοήθεια, και όχι μόνο, που προσέφεραν στο σύλλογο οι 2 μέγα χορηγοί μας, το Τσάκαλος - Τσιούτσιας Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Αυτοκινήτου και το κατάστημα ποδηλάτων Dr.Bike του Dimitris Galiouris, καθώς και το χορηγό μας, την αλυσίδα De-Tox Cafe του Nikos Galanis. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διοργάνωση των αγώνων, την Περιφέρεια Θεσσαλία, το Δήμο Τυρνάβου, τη ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Τ. του Δήμου Τεμπών, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άκρης Ελασσόνος, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας – Τμήμα Τροχαίας, Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας και τα αστυνομικά τμήματα Τεμπών, Ελασσόνος και Τυρνάβου, καθώς και όλους όσους βοήθησαν οικονομικά, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, το σύλλογο, καθώς και την εταιρία Fakas Easylogic Larissa για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας μας, www.podilatikos.gr 
Στόχος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι, όλοι μαζί σαν μια γροθιά και με την προσθήκη των μεταγραφέντων αθλητών που έκανε ο σύλλογος κατά την μεταγραφική περίοδο, να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε την ίδια ανοδική πορεία.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη αγωνιστικές επιτυχίες για όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στο Youtube