Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Βαθμολογία σωματείων 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ3ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ...

Περισσότερα...

Δελτία αθλητών

Παρακάτω θα βρείτε τα επίσημα έντυπα της ...

Περισσότερα...
 
fanela2017ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
2ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Επίσημα πλέον, μεταξύ 97 ποδηλατικών σωματείων στην Ελλάδα, ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας φιγουράρει στην 2η θέση. Αυτή η θέση είναι η καλύτερη από την ίδρυση του συλλόγου.
Από την αρχή της σεζόν, η διοίκηση είχε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ο στόχος επετεύχθη από τους 55 αθλητές και αθλήτριές μας που αγωνίστηκαν φέτος με τα χρώματα του συλλόγου μας, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας, Ταμανάκια Μιχάλη και Τσοπούρογλου Απόστολο, καθώς και του βοηθού προπονητή Γώγου Πέτρου.

Πρέπει να εκφράσουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες για την οικονομική βοήθεια, και όχι μόνο, που προσέφεραν στο σύλλογο οι 2 μέγα χορηγοί μας, το ολοκληρωμένο συγκρότημα αυτοκινήτου Bosch Car Service Τσάκαλος – Τσιούτσιας και το κατάστημα ποδηλάτων Ορθοπεταλιά του Γώγου Πέτρου. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διοργάνωση των αγώνων, τη ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Τ. του Δήμου Τεμπών, το Δήμο Αγιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου, το Δήμο Φαρσάλων, το Δήμο Τυρνάβου, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άκρης Ελασσόνος, τη διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας – Τμήμα Τροχαίας, Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας και τα αστυνομικά τμήματα Αγιάς, Ελασσόνος, Φαρσάλων, Τυρνάβου, καθώς και όλους όσους βοήθησαν οικονομικά, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, το σύλλογο.
Στόχος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι, όλοι μαζί σαν μια γροθιά και με την προσθήκη των 5 μεταγραφέντων αθλητών, από τους Π.Ο Βόλου, Π.Α.Σ. Πηνειός, Π.Ο. Λάρισας και Π.Ο. Καρδίτσας που έκανε ο σύλλογος κατά την μεταγραφική περίοδο, να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε την ίδια ανοδική πορεία.
Όσοι νέοι αθλητές επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας, μπορούν να εγγραφούν στο σύλλογό μας, επικοινωνώντας μαζί μας.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη αγωνιστικές επιτυχίες για όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στο Youtube